Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Notariskantoor Groningen
notaris hoogezand

Notaris Hoogezand

Als u op zoek bent naar een notaris in Hoogezand, bent u aan het juiste adres bij Hoekstra & Partners Notarissen. Vanuit ons kantoor in Groningen adviseert de notaris u graag over verschillende juridische kwesties op het gebied van bijvoorbeeld ondernemings-, familie- en erfrecht.

Notaris met allround deskundigheid

Met zes vestigingen verspreid over Nederland, is Hoekstra & Partners Notarissen een grote speler als het gaat om notarieel recht. Hoekstra & Partners voorziet u graag van juridisch advies, of u nu in Hengelo of Hoogezand woont. Binnen het team van Hoekstra & Partners vindt u altijd een notaris die u kan helpen binnen het desbetreffende rechtsgebied.

Scherpe tarieven en duidelijke communicatie

Als u een notaris inhuurt verwacht u een passend advies, afgestemd op uw situatie. Onze notaris in Groningen neemt de tijd om zich te verdiepen in de klant. Tevens maakt hij tijd vrij om het advies op begrijpelijke wijze uit te leggen.

Hoekstra & Partners wil dat iedereen toegang heeft tot deskundig juridisch advies. Het inhuren van een notaris moet dan ook betaalbaar zijn. Daarom bieden wij scherpe tarieven, waaronder het “alles-inclusief-tarief”. Kiest u voor dit type tarief, dan wordt er van te voren een vast bedrag afgesproken. Zo draait u nooit op voor onverwachtse kosten.

Woonachtig in Hoogezand? Bezoek onze notaris in Groningen

Wilt u graag een afspraak maken met ons notariskantoor in de buurt van Hoogezand? U kunt op werkdagen bij ons kantoor in Groningen terecht, maar ook op donderdagavond staat de notaris voor u klaar.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Notarissen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
Postbus 106
9700 AC Groningen

T (050) 520 60 80
F (050) 520 60 89
E groningen@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond (alleen op afspraak)

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.