Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Notariskantoor Groningen

Notaris in Groningen

Voor een professionele en deskundige notaris in Groningen gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Hoekstra & Partners Notarissen staat bekend om de persoonlijke aanpak en brede vakkennis.

Notaris Groningen voor deskundig advies

Hoekstra & Partners is gevestigd in Overijssel, Friesland, Utrecht, Groningen en Brabant. Welke vestiging u ook bezoekt, alle notarissen hebben dezelfde juridische kennis in huis.

Onze notaris is allround gespecialiseerd en helpt u binnen verschillende rechtsgebieden. Hoekstra & Partners Notarissen adviseert zowel particulieren als ondernemingen bij juridische kwesties.

Persoonlijke en professionele notaris in Groningen

Om een passend advies uit te kunnen brengen is het belangrijk dat de notaris goed op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Hij neemt dan ook graag de tijd om dit duidelijk in kaart te brengen.

De materie die de notaris met u doorneemt kan worden ervaren als complex. Dit leggen we u altijd tot in de puntjes uit, zodat u precies weet waar u meet te maken heeft.

Niet alleen de manier van communiceren moet helder zijn, ook heldere en vooral scherpe tarieven dragen bij aan goede service. U kunt onze notaris bijvoorbeeld inhuren op basis van een “alles-inclusief-tarief”. Hierbij wordt van te voren een tarief vastgesteld voor het complete pakket. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over onze tarieven? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Notaris Groningen
Notaris Groningen

Bezoek onze notaris in Groningen!

Wilt u graag een afspraak maken met onze notaris? U kunt op werkdagen bij ons terecht, maar ook op donderdagavond staat de notaris in Groningen voor u klaar.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Notarissen Groningen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
Postbus 106
9700 AC Groningen

T (050) 520 60 80
F (050) 520 60 89
E groningen@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond (alleen op afspraak)

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.