Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Notariskantoor Groningen
Notaris Groningen

Notariskantoor Groningen

Voor een betrouwbaar en deskundig notariskantoor in Groningen bent u bij Hoekstra & Partners Notarissen aan het juiste adres. Hoekstra & Partners is zowel een notariskantoor als advieskantoor, gezien onze persoonlijke aanpak. Wij vertalen uw vraag altijd in een onafhankelijk juridisch advies.

Deskundig en veelzijdig notariskantoor in Groningen

Hoekstra & Partners Notarissen is gevestigd in Friesland, Overijssel, Utrecht, Groningen en Brabant. Door deze topografische spreiding kan een groot deel van Nederland op notarieel gebied worden bediend. Alle vestigingen hebben dezelfde juridische deskundigheid in huis, dus ook vanuit ons notariskantoor in Groningen wordt een compleet pakket van diensten aangeboden. Bij Hoekstra & Partners notariskantoor Groningen kunt u terecht voor juridisch advies op het gebied van ondernemings-, personen-/familie- en erfrecht.

Notariskantoor Groningen met heldere tarieven en communicatie

Het komt vaak voor dat mensen uit angst voor hoge kosten geen notaris inschakelen wanneer dit wel zou moeten. Hoekstra & Partners Notarissen maakt juridisch advies betaalbaar voor iedereen en biedt u altijd een scherp tarief. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van het “alles-inclusief-tarief” waarbij vooraf een tarief wordt vastgesteld, zonder verrassingen achteraf. Wij doen u graag per omgaande een offerte. U kunt deze aanvragen via de website. Wilt u liever direct worden geholpen? Dan kunt u ons notariskantoor uiteraard ook bellen.

Naast duidelijke tarieven werkt Hoekstra & Partners Notarissen met duidelijke taal. Wij nemen niet alleen de tijd om ons te verdiepen in uw situatie, maar ook om een duidelijk verhaal over te brengen. Elke klant moet ons kantoor verlaten zonder vragen. Wat uw situatie ook is, Hoekstra & Partners Notarissen is altijd helder in offreren en communiceren.

notaris groningen

We helpen u graag verder op het notariskantoor in Groningen!

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Notarissen Groningen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
Postbus 106
9700 AC Groningen

T (050) 520 60 80
F (050) 520 60 89
E groningen@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.