Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Notariskantoor Groningen

Notariskantoor Haren

Bij Hoekstra & Partners Notarissen kunt u terecht als u op zoek bent naar een notariskantoor in Haren. Ons notariskantoor is gevestigd in het zuiden van Groningen en dus makkelijk te bereiken vanuit Haren.

Notariskantoor Haren met ervaring

Hoekstra & Partners is in de loop der jaren uitgegroeid tot een notariskantoor met zes vestigingen in Nederland. Gezien de grootte van de organisatie kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen rekenen op kwaliteit en deskundigheid. Dat geldt voor elke vestiging, dus ook bij het notariskantoor Haren & Groningen. Onze notarissen zijn deskundig en bieden ieder volledige service.

Laagdrempelig notariskantoor in Haren

Hoekstra & Partners notariskantoor Haren & Groningen kenmerkt zich niet alleen door kwaliteit, maar ook door laagdrempeligheid. Zowel qua communicatie als tarieven.

Onze tarieven zijn altijd scherp en we lichten duidelijk toe waar u voor betaalt. Spreekt deze duidelijkheid u aan? Dan kunt u ook kiezen voor het “alles- inclusief-tarief”. Hier wordt van te voren een tarief vastgesteld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Duidelijkheid in communicatie realiseren we door korte lijnen te hanteren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u precies weet met welke juridische aspecten u te maken heeft. U hebt te maken met moeilijke stof, die we zo begrijpelijk mogelijk willen overbrengen.

notaris
notaris

We zien u graag bij notariskantoor Haren!

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak inplannen met onze notaris? Wij staan zowel op werkdagen als op donderdagavond klaar om u te helpen.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Notarissen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
Postbus 106
9700 AC Groningen

T (050) 520 60 80
F (050) 520 60 89
E groningen@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond (alleen op afspraak)