Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Notariskantoor Groningen

Notariskantoor Haren

Bij Hoekstra & Partners Notarissen kunt u terecht als u op zoek bent naar een notariskantoor in Haren. Ons notariskantoor is gevestigd in het zuiden van Groningen en dus makkelijk te bereiken vanuit Haren.

Notariskantoor Haren met ervaring

Hoekstra & Partners is in de loop der jaren uitgegroeid tot een notariskantoor met zes vestigingen in Nederland. Gezien de grootte van de organisatie kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen rekenen op kwaliteit en deskundigheid. Dat geldt voor elke vestiging, dus ook bij het notariskantoor Haren & Groningen. Onze notarissen zijn deskundig en bieden ieder volledige service.

Laagdrempelig notariskantoor in Haren

Hoekstra & Partners notariskantoor Haren & Groningen kenmerkt zich niet alleen door kwaliteit, maar ook door laagdrempeligheid. Zowel qua communicatie als tarieven.

Onze tarieven zijn altijd scherp en we lichten duidelijk toe waar u voor betaalt. Spreekt deze duidelijkheid u aan? Dan kunt u ook kiezen voor het “alles- inclusief-tarief”. Hier wordt van te voren een tarief vastgesteld, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Duidelijkheid in communicatie realiseren we door korte lijnen te hanteren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u precies weet met welke juridische aspecten u te maken heeft. U hebt te maken met moeilijke stof, die we zo begrijpelijk mogelijk willen overbrengen.

notaris
notaris

We zien u graag bij notariskantoor Haren!

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak inplannen met onze notaris? Wij staan zowel op werkdagen als op donderdagavond klaar om u te helpen.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Notarissen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
Postbus 106
9700 AC Groningen

T (050) 520 60 80
F (050) 520 60 89
E groningen@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond (alleen op afspraak)

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.