Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Notariskantoor Groningen
Notaris Groningen

Notariskantoor Hoogezand
Voor een notariskantoor in

Hoogezand kunt u terecht bij Hoekstra & Partners Notarissen. Wij zijn gevestigd in Groningen, wat maar twintig kilometer verwijderd is van Hoogezand. Waarom die afstand afleggen? In Hoekstra & Partners vindt u een professioneel notariskantoor, met een team van specialisten dat altijd voor u klaar staat.

Notariskantoor Hoogezand biedt u een compleet pakket

Hoekstra & Partners Notarissen is verspreid over Noord en Midden Nederland met vestigingen in Overijssel, Friesland, Utrecht, Groningen en Brabant. Vanuit ons notariskantoor in Groningen bedienen we Groningen en omstreken, en dus ook klanten uit Hoogezand.

Vanuit alle vestigingen wordt een compleet pakket van diensten aangeboden. Onze notarissen zijn stuk voor stuk ervaren en juridisch onderlegd. Zij denken graag met u mee, of u nu advies nodig hebt op het gebied van ondernemings-, familie of erfrecht.

Transparantie bij Notariskantoor Hoogezand

Hoekstra & Partners notariskantoor Hoogezand streeft ernaar om elke klant te bedienen voor een scherp tarief. Wilt u van te voren weten waar u aan toe bent? Dan kunt u ook een “alles-inclusief-tarief” aanvragen. Als u voor dit tarief kiest wordt er van te voren een bedrag vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met onze transparante tarieven willen we notarieel advies toegankelijk maken voor heel Hoogezand.

Naast transparante tarieven werken we met transparante taal. We willen uw situatie duidelijk in kaart brengen om een passend advies te kunnen geven.

notariskantoor hoogezand
notaris groningen

Bezoek het notariskantoor Hoogezand!

Wilt u een afspraak inplannen op ons notariskantoor? U kunt op werkdagen bij ons terecht, maar ook op donderdagavond staat ons team voor u klaar.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Notarissen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
Postbus 106
9700 AC Groningen

T (050) 520 60 80
F (050) 520 60 89
E groningen@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond (alleen op afspraak)

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.